Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Elemzés a Kaiping vonalvezérlő rendszer problémájáról

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: May 24, 2017

A Kaiping vonal felcsatolása, kiegyenlítése, nyírása, összeragasztása. Feladata, hogy az acéllemez egyengető szintezését a különböző igénybevételű termékek igényei szerint, a rakodás után rakodja be a kötegbe.
Jelenleg a Kaiping vonal többnyire automatikus vezérlést alkalmaz, amelyet a következő típusú vezérlőként használnak: a Shan Industrial Control gép, melyet többnyire a nagy Kaiping vonalú, repedő nyírási vezérléssel láttak el. Shan programozható vezérlő PLC PLC interferencia képesség, stabil és megbízható munka, sok Kaiping vonal PLC vezérléssel. Shan egy chip mikroszámítógép, különösen alkalmas az ipari vezérlés a speciális mikro-szabályozás, az autóipar, szerszámgépek, háztartási gépek és sok más területen széles körben használják. A gyakorlat bizonyítja, hogy az egy chip mikroszámítógép-alkalmazási rendszernek számos előnye van, például az alacsony költségű, rugalmas kimeneti forma és a közös hibafelhasználók képesek kezelni az interferencia-problémát. Shan számláló, a számláló a Kaiping vonal általában egy egyszerű nyíró pozícionálás, nehéz elérni néhány speciális követelmények a felhasználók számára. Kaiping vonal gyártási folyamat elemzése A hagyományos 8-bites mikrokontroller teljes körűen működik, főként a két fő probléma anti-interferencia és helymeghatározási pontosságának megoldására.
A Kaiping lineáris numerikus vezérlőrendszer összeállítása egyetlen chip mikroszámítógépen, a Kaiping vonal NC rendszer diagramja a 3. ábrán látható. 1, MCU, billentyűzet, monitor, 4-szer dupla Dupla dupla frekvencia áramkör, impulzusjeladó jelkondicionáló áramkör, relé meghajtó áramkör és így több részből áll. A 89i51 monolitikus számítógép a rendszer vezérlő magja, oktató rendszere és így tovább ugyanaz a 89C51, de az ára olcsóbb, a 89c51 helyettesítő termék. A billentyűzetet olyan működési paraméterek beállítására használják, mint a munkadarab hossza, a folyamatos megmunkálás száma, az előfékezett távolság, a gyorsítási együttható és a lassulási tényező. Ez a rendszer a számítógépes XT típusú szabványos billentyűzetet használja. Minden egyes nyomógomb, a standard billentyűzet kiadja a 2 bájtos beolvasási kódnak megfelelő kulcsot, a billentyűzet kimeneti 1 bájtos beolvasási kódját, az interfész áramkörön keresztül a Single-chip 1 megszakítási kérésekhez, az MCU a megszakítás szolgáltatási program elemzésben Szkennelési kód És létrehozza a megfelelő kulcsértékeket. A standard kis billentyűzet megbízhatóan működik, kiküszöböli a rázkódást, a lekérdező kulcsot és így tovább működését, ezért a monolitikus processzor nagyobb időt fordít arra, hogy a vezérlési műveletet a gyártási folyamat során kezelje.
2 készlet LED hét szegmensű monitor kijelző rendszer futási állapot, működési paraméterek, paraméter beállítása, és így tovább. Csak az 1-erõs ellenállás tervezésének COM végének minden egyes digitális csõjében, az áramkör és a vezetékezés egyszerûsítésével, a megjelenítési hatás nem csökken. Az impulzus-jeladó egyfajta forgó impulzus-generátor, amely a mechanikus elfordulási szöget elektromos impulzusgá alakítja át, amelyet helyzetmeghatározó és sebességmérő eszközként lehet használni az NC-szerszámgépben és a lemez nyírási helyén. Az impulzus kódoló fényelektromos típusra, érintkezőtípusra és 3-as típusú elektromágneses indukcióra van osztva. A fotoelektromos impulzus jeladó megbízható és széles körben használatos.
A fotoelektromos impulzus-jeladó két, az A és a B jelű áramjelet állít elő, amelyek rostálás közben a szinusz hullámhoz közelítenek. Az A és B jel közötti fáziskülönbség 90 °, a műanyag négyszöghullámú nagyításával. Van egy "egyfordulatú impulzus", amelyet a Z-fázis impulzusnak neveznek. A Z-fázisú impulzusokat gyakran használják a szerszámgép nullapontjainak létrehozására, vagy hibajavító jelként.

Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat