Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

A hidraulikus emelő platform alkalmazása és az elvének emelkedése és leesése

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 30, 2017

Az iparágban tapasztalható technológia fejlődésével és a folyamatosan növekvő mechanizmussal egyre több munka kezdett használni a modern gépeket és berendezéseket az emberi kézmunka helyett, ami nem csak csökkenti a munkaerő intenzitását, hanem jelentősen javítja a munka hatékonyságát is. A hidraulikus emelő platform mechanikus emelőberendezés,

 

Csak a hidraulikus emelőplatformhoz vagy síkhoz kell rögzíteni, segíthet az automatikus emelkedési vagy esési ciklus elérésében. A hidraulikus emelőplatform optimalizált kialakítása felülbírálja a technika állása szerinti hibákat. Mivel kompakt, zárt zárt belsõ acélszerkezetet fogad el, a motor és a drótkötél külsõ burkolata van benne, ami nem könnyû az öregedéshez és a korrózióhoz, és meghosszabbítja az élettartamot.

 

Ugyanakkor a hidraulikus emelőplatformot nem csak más mechanikus berendezésekkel lehet használni, de önmagában is használható, széles körben használatos, egyszerű üzemeltetés, alacsony ár, ideális emelőberendezés, széles körben használják a dekoráció, a beépítés a légkondicionáló és így tovább.

 

Természetesen a hidraulikus emelőplatform különböző típusokba is illeszthető, hogy megfeleljen a piac igényeinek. A legfontosabb, hogy a használata nagyon egyszerű, a folyamat az emelkedés a kártya zár dugattyú üreg az olaj, a kártya test zárat tartó rúd, egy kártya zárat dugattyú üreg vissza az olaj, a kártya test pihenni; a következő kártya reteszelődugattyús üregbe az olajba. A kártyatestet a tartórúdba reteszelik, a kártya a dugattyú üregét lezárja az olaj visszaszerzéséhez, és a kártyatest laza. A fő rugóerő hatására a fődugattyús üreg visszatér a pneumatikus pillangószelephez, és a hidraulikus emelőállvány visszaáll eredeti helyzetébe.

 

Amikor a hidraulikus emelőplatformnak le kell esnie, a kártyatestet a támasztó rúdra kell rögzíteni, a kártyatartó dugattyú ürege visszatér az olajhoz, ellazítja a kártyatestet, a fődugattyús üreg belép az olajba, és a fő vezetõdugattyú a kártyatest lefelé mozog és a kártya A reteszelődugattyú üregét az olajkártya teste tölti be, és a reteszelő támasztórudat lezárják; a kártya reteszeli a dugattyú üregét az olaj visszaszerzéséhez, az alsó kartondoboz felengedi a fő dugattyú üregét, és a hidraulikus emelőplatform lefelé mozog a fő rugóerő és a gravitáció hatására.

http://www.pxslitter.com/

Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat