Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Automatikus hidraulikus dekompressziós gép összeállítása és üzemeltetési lépései

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 23, 2017

Szerkezeti szempontból azt találták, hogy az automata hidraulikus dekoilergép több mint a hagyományos uncoiler préskar, a hidraulikus bővítő eszköz és a hidraulikus rakodó kocsi és más eszközök, és még inkább elősegíti a takarmányozás, a kényelmes és felakasztott stabilitás Nem csak, hogy az automatikus hidraulikus szétkapcsoló működésének megkönnyítése érdekében a fogantyú vezérléssel is ellátott.

Tudni, hogy az automatikus hidraulikus uncoiler fogantyú doboz, amely hidraulikus rakodójárművel és nyílt könyvű működési mód választógombjával van felszerelve; és tovább egyszerűsíti a műveleti folyamatot, a fogantyú dobozát egy kocsi felfelé és lefelé történő működtetésével, a kocsi előre- és hátrafelé és leengedésével. A szoros összehúzódás háromféle funkciót zsugorít, a különböző funkciók különböző követelményeinek megfelelően.

A tényleges használat során, mindaddig, amíg a kézi üzemmódban beállított automata hidraulikus gumiabroncs-kezelő fogantyú vezérelhető. Először emelje fel az automatikus hidraulikus vákuumszivattyú nyomástartó karját és zsugorítsa le a zsugortárcsát, majd állítsa be az anyag szélességét az A-típusú vaslemez belsejébe. A vízszintesítő gép és az adagoló középvonala igazodik.

Ezután használjon darut vagy villástargoncát, hogy az anyagot az automatikus hidraulikus uncoiler V-alakú rakodófelületére helyezze, és működtetni tudja a fogantyú működtetődobozt, hogy az anyag az anyagtartóhoz kerüljön, és csak közel a membrán oldalához. akkor bővítheti a rack felfelé, csökkentve az anyag kart, húzza ki a tekercskar pozícióját a kézikerékkel lefelé.

Ezután állítsa be a blokk anyagának A-típusú vaspozíciójának oldalát az automatikus hidraulikus vontatóelem-elforgatással, és állítsa be az anyagfej helyzetét, majd az anyagcsomagoló szalag megfelelő helyzetébe az automatikus hidraulikus Uncoiler teljes kiegyenlítő folyamat hibakeresési művelet.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat