Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

A szilikonacél vágógép jellemzői

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Jan 04, 2018

A szilikonacél vágógép alkalmas eszköz a fémanyagok hosszirányú vágásához. Ezenkívül a tekercselt tekercseket egy tekercsre visszük vissza. Gyakorlat után teljesen bebizonyította, hogy a szilikonacél vágógép könnyen kezelhető, kiváló minőségű, nagy anyagfelhasználást, vágási sebességet fokozatmentes sebességszabályozást és más előnyöket biztosít.

Szerkezeti szempontból a szilikonacél vágógép magában foglal egy raktározási állomást, feltekercselő kocsit, uncoileret és több más alkatrészet, amelyek tároló állomását a feldolgozandó nyersanyagok tárolására használják; és a feltekercselő kocsi felelős a tároló állomás tárolásáért A készenléti nyersanyagok az uncoilerbe és a felemelkedő, leeső, előre-hátra mozgó és egyéb funkciók a nyitott tekercsben.

A levehető eszköz a szilikonacél vágógépben egy konzolos szerkezetet alkalmaz. A nyersanyag nagy tömegének feltételei mellett csak kiegészítő támaszt kell adni a leeresztő tekercs végén. Ezenkívül az uncoiler bázis általában az egyetlen gép párhuzamos irányában mozog előre-hátra, amely hatékonyan és gyorsan elvégezheti a nyersanyagok összehangolását és javíthatja a vágás pontosságát.

Ez a készülék különösen alkalmas hidegen hengerelt tekercsek, rozsdamentes acél, Caitu térfogatok, bádoglemez és egyéb anyagok vágóeszközként való alkalmazására, a szalag vastagsága 0,3-3 mm, tekercselés 1850 mm, függőleges vágási szélesség 30 mm .

Szilikonacél vágógép, hogy megfeleljen a különböző anyagok követelményeinek, a daraboló termékek a vágás jobban alkalmazható a tényleges feldolgozás, jelentősen javítja az anyag felhasználását, nem csak csökkenti a hulladékot, hanem a vállalkozások A nagyobb hatékonyság.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat