Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

CNC Kaiping egység üzembe helyezési módszere

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Jan 25, 2018

A különböző CNC Kaiping egység hibakeresési módszerei megegyeznek, az első pont, azaz figyelmet kell fordítani, amikor a lyukasztó lyukasztónak, a CNC Kaiping egységnek az óramutató járásával megegyező irányban kell beállítania az adagoló sebességét a csavar beállításához, Enyhén lassabban, hogy láthassa, ha a csúszka előre-hátra mozog, ne érje el a nylon távtartó és a finomhangoló csavarok hossza.

CNC Kaiping egység a hatalom a vizsgáló gép előtt, meg kell figyelni, hogy ellenőrizze az etetési irány nem helyes; ha a préselési sebesség megegyezik, az adagolási távolságnak hosszabbnak kell lennie, ezúttal a vezetőcsavar legyen az első felfelé, csökkentse az úszó rudat a távolság csökkentése érdekében, majd fordítsa el a sebesség-beállító csavart az óramutató járásával megegyező irányba, ezúttal , a takarmány képes megfelelni a sajtó sebességének.

A polc és számjegyvezérlés Kaiping egység beállítása az adagoló távolságához, a lyukasztási sebesség, az adagolókészülék hossza és a távolság megfelelő beállítása mellett, a szintező anyagnak képesnek kell lennie arra, hogy sikeresen bejusson az adagolóba és a penészbe. CNC Kaiping egység a feldolgozási idő alatt, a fenti projekt csak akkor tudja viselni a sebességszabályozást a megengedett tartományon belül, ami szintén a tervezett életében van.

CNC Kaiping egységek az idő, a Kaifeng gép hüvely görgős lánc a külső lánc lemez, a lánc lemez vagy a pin és görgős kompozíció. És a lánc fő elhasználódása a csap és a hüvely között történik, ezért a belső és a külső lánc lemeznek kis távolságot kell hagynia a kenési hüvely beszivárgása érdekében. Kaiping gép mellett két pin tengely távolság valójában utal a pályán.

CNC Kaiping egység a használat, a kopás mennyisége, akkor ügyelni kell arra, hogy ne túllépje a megengedett értéket, ezúttal azt is tekinthető szokásos kopás. A CNC Kaiping egységek futnak, a nehezebb emberek magasságát csökkenti, a csúcs elhasználódik, a tényleges érintkezési felület növekedni fog, a kopási sebesség csökken.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat