Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Az operációs folyamatok CNC hasítóegysége

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Jan 27, 2018

A CNC vágóegység működtetése előtt ügyelni kell a személyi védőeszközök (PPE) viselésére, beleértve az álarcokat, sisakokat és munkaruhákat, valamint egyéb kapcsolódó tárgyakat. Ezt követõen, ha CNC hasító egységeket használunk, figyeljünk arra, hogy ellenõrizzük a fenti berendezéseket, hogy ne legyen törmelék, ha igen, tisztítsuk meg. A gép futása közben semmit sem helyezhet el forgó alkatrészére.

A CNC hasító egység nem tárolható tűzveszélyes és robbanásveszélyes anyagok köré, ezúttal legyen óvatos tűzvédelmi intézkedések; Ellenőrizze az olajtartályt, amely nem normál olajszint, ellenőrizze, hogy az olaj minőségének károsodása, kenési pontok mindegyikének kennie kell; ellenőrizze a vezérlőszelepet, a csövet, a pengét és az orsóját, és más alkatrészeket ne viseljen vagy repedt, ellenőrizze, hogy a csavar nem lazul; ellenőrizze az elektromos áramkört nem sérült, az elektromos doboz nincs Nincs szag vagy rendellenes.

CNC hasító egység a művelet, az első az, hogy figyeljen kell a keringtető víz elindításához, indítsa el a hidegvíz-keringést ugyanakkor ellenőrizze, hogy a berendezés nem működik megfelelően; majd kapcsolja be a tápfeszültséget, győződjön meg róla, hogy a tápfeszültség jelzőfénye be van kapcsolva, indítsa el a motort, hagyja a motort 30 másodpercig 1 percig működni, ellenőrizze a motort az időszak alatt, hogy biztosítsa a motor normál működését, nincs rendellenes hang.

A kocogómű CNC hasító egysége, a torony bezárása után a helyzet késsel és a csavar rögzítésével, majd nyomja meg a gombot; berendezés, folytonos vagy egyetlen művelet tört sorban Amikor a helyzetet figyeli, nyomja meg a vészhelyzeti gombot. Vágás esetén a leeresztő oldali szigorúan tilos állomás legyen.

CNC vágóegység a művelet során, a vágás és a sajtolás ideje alatt, ezúttal a torony nyitva kell lennie; ezen a ponton, a CNC hasító egység a művelet után, figyeljen a Nyomja meg a stop gombot, kapcsolja ki a tápfeszültséget, tisztítsa meg a berendezés egészségét, jó munkát végezzen az eső és nedvesség elleni védelem érdekében.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat