Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Kompakt fém vágógép telepítése

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 16, 2017

A kompakt fémvágó gép egy fém anyagcsiszoló berendezés, a kompakt szerkezete miatt, így nem csak kisméretű, hanem könnyen telepíthető. De a felszerelés telepítése vagy üzembe helyezése előtt a kompakt fémvágó gépet megbízásai teljesítik, hogy megfeleljen minden igényének.

Annak érdekében, hogy a kompakt fém vágógép pontos elhelyezése a fentiek alapján történjen, a referenciavezetéket a beállított középső zászló szerint kell felszerelni, miután a berendezést a helyén felemelték. A referenciavonalat fel kell függeszteni a vonalkeretre a beállításhoz és a dróthúzó közepéhez igazítani; használat közben rendszeresen újra kell használni, hogy megakadályozzuk a huzal elmozdulását.

Másodszor, a kompakt fém vágógép magasságát is ki kell igazítani. A berendezés fő munkaterületét mérési referencia vagy mérési referencia felületként kell kiválasztani. Az állandó referenciapont alapján a berendezés közelében egy kiegészítő referenciát kell létrehozni a berendezés telepítésének megkönnyítése érdekében.

A korrigált paraméterek kompakt fém sávos gépszint és függőlegesség, a munkafelület vagy a csatlakozófelület együttese, közvetlenül is mérhető a szint szintje; és a különálló részek beépítése lehet szintet.

A kompakt fém vágógép függőleges beállítása elfogadja a lógó acélhuzal mérési eljárást, a készülék fölött egy drótkeretet állít fel, és tetején acélhuzalt akaszt, valamint az alsó végén egy drót kalapácsot. Annak érdekében, hogy a drót kalapács lengjen, hogy a mért adatok pontosak legyenek, a drót kalapácsot egy hordóba kell helyezni, majd a belső átmérőjű mikrométerrel mérni kell a berendezés és az acélhuzal közötti távolságot, mérve a helyét A, B két pontot, a két pont közötti távolság alapján, kiszámíthatja a függőleges közötti különbséget.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat