Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Nagy sebességű vágás hossza vonalhoz Rendszertervezés

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 25, 2017

A nagy sebességű vágás a hosszirányú vonalhoz egy tipikus vágóvonal, amely hatékonyan vágja le a fém anyagot és kiváló minőségű vágási minőséget eredményez egy sor egység hatékony együttműködésével. Melyek a nagysebességű vágóhosszú vonalrendszer tervezési jellemzői?

Egy bizonyos hosszúságú nagysebességű vágás hosszirányú vonal mentén nem csak az anyag különböző hosszúságát és vastagságát vághatja le, és a termék mérete legfeljebb 1 mm-es vágási hiba után, ami azt jelzi, hogy a gyártósor vágási pontossága nagyon magas; azt is törmelék vágás, kettős Állomás többfejes vágás és más egyedi jellemzők, egy rendes vágási vonal nem hasonlítható össze.

A múltbeli munkatapasztalat alapján az acéllemez lecsökken, miután a vágási vonal vágta. Ennek a problémának a leküzdéséhez a hőmérséklet-figyelő és kompenzációs algoritmust hozzá kell adni a nagysebességű vágás hossztengelyéhez, hogy ellenőrizzék a rendszert, hogy bármikor beállíthassák a vágási útvonalat. pontossági követelmények.

A gyakorlatban a nagysebességű vágás a hosszirányú vonal főbb folyamatai közé tartoznak a lapolvasó acéllemez vázlata, a termék fészkelése, a vágásoptimalizálás, az automatikus vágásvezérlés, a gyári jelölés, a feladatjelentés stb., Amelyek egyszerre képesek az anyagfeldolgozást és csökkenteni a felszerelés költségeinek beállítása, költségmegtakarítás.

A nagysebességű vágás a hosszirányú vonalon van mozgásvezérlő, PLC, hőmérsékletmérés, lyukasztó berendezés és négyféle kommunikációs berendezés, és mindez soros kommunikációt használ; A mozgásszabályozó, amely 14 tengellyel működik, jelzi a szoftver részét.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat