Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Nagy sebességű acél tekercs érintő alkalmazási tartomány

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 19, 2017

A nagy sebességű acél tekercs vágóvonalak K + F és gyártó vállalataként meg kell próbálnunk a lehető legjobban kielégíteni az ügyfelek különböző igényeit, beleértve a vágási vonal működését, az élettartamot, a költségeket és így tovább. A funkciók megfelelő használata mellett a HSS slitter vonalnak tartósnak kell lennie, és lehetőleg csökkentenie kell a beszerzési költségeket.

A nagysebességű acél tekercs vágóvonal egyfajta vágó vonalas berendezés, működési sebessége eléri a 200m / percet, ami nagyon alkalmas olyan cégek számára, mint az acélgyártó vállalatok nagy teljesítményre vonatkozó követelményeknek, de csak saját gyári nyitott könyvük számára Cut vállalatok választhat más típusú acél-al-érintőt.

A nagysebességű acél tekercselosztó vonalon kívül a piacnak is van egyszerű vágási vonala és szabványos vágási vonala és egyéb terméke, az egyszerű tekercselő vonal általában 450 mm-es és 650 mm-es tekercsszélességre utal; ilyen egyszerű gyártósoros berendezés, Kiválaszthat két típusú földi vagy szabványos sebességtípus, ha a termelési követelmények nem magasak, akkor figyelembe veheti a talajtípust; a másik pedig válassza ki a normál sebességtípust.

A szabványos típusú acél tekercs vágó vonal többet figyelembe venni, hogy egyes vásárlók a hozam követelményei nem magasak, és az ára a teljes csomag viszonylag érzékeny az ügy, a szabványos acél tekercs vágási vonalat, hogy megfeleljen a feltételeknek , A kulcs domináns az ár tekintetében.

A nagysebességű acéltekercsvágó gyártók számos különböző termékcsaládot vezettek be, hogy az igényeiknek megfelelően ésszerű választékot tudjunk tenni mind a kívánt vágási hatás elérése érdekében, hanem a lehető legnagyobb mértékben a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat