Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Hidraulikus alumínium acél tekercs vágóvonal bevezetése

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 21, 2017

A gyártósorok minőségének biztosítása érdekében ügyelni kell a hidraulikus alumínium acél tekercs vágó vonal ellenőrzésére és átvételére. A felhasználónak meg kell határoznia a hidraulikus alumínium acél tekercs vágó vonalának statikus pontossági vizsgálatát a berendezésgyártóval. Ha a minősített eset további elfogad.

Használhatja a négyszög pólust, hogy előzetesen megmérje a két tengely vállai közötti különbséget a hidraulikus alumínium tekercs vágási vonalán. Miután megtudta az eltérést, vegye ki a mellékelt vékony gyűrűből két vékony gyűrűt, tegyék különbségüket az Ezzel az eltéréssel, majd felhelyezik a kerítésre, hogy ellensúlyozza ezt az eltérést.

Ilyen módon a hidraulikus alumínium acél tekercs vágóvonalnak az a feltétele, hogy befejeződjön az első rés vágás, vágás tudni az első rés a jövőben, amikor az összes vágási alap, meg kell ismételni, pontosan meghatározza a két vékony gyűrű A különbség pontos ; a szabványos toknak megfelelően lehet két vékony gyűrű.

A hidraulikus alumínium acél tekercs vágó vonal fenti alapvető elfogadása beilleszthető az üzembe helyezés és a próbaüzemelés szakaszába. A hidraulikus alumínium tekercs vágó vonal hibaelhárításához szükséges szerszámoknak és szerszámoknak szigorúan meg kell felelniük az előírásoknak. Az elrendelt szám, de a biztonságra kell figyelni.

Hidraulikus alumínium tekercs vágó vonal hibakeresés, akkor feltétlenül biztosítani kell a pengék és egyéb eszközök mindkét oldalán a tiszta, mert minden szemét, por, zsíros, rost súlyosan befolyásolja a vágás pontosságát; szükség esetén mossa le benzinnel, olajozza fel és telepítse a kést.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat