Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Slip-differenciálmű tengely és a gáztöltő tengelyének csúszka

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: May 24, 2017

A csúszáskülönbség tengely és a gáztöltő tengelye a lengéscsillapítóhoz
A felfújható tengely különleges visszacsévélés, kisülési tekercs, azaz nagynyomású felfújt felület után A kulcstartót) felemelhető tengely, a tengely, amelyen a felületi részt (a kulcstartót) gyorsan visszahúzza. A neve változatos, más néven a légnyomás tengely, a tágulási tengely, a tágulási gáztengely, a felfújható görgő, a pneumatikus tengely, a nyomórúd, a gázemelő görgő.
Jellemzők:
1: A felfújható üzemidő rövid , A gázkibocsátó tengely és a papírcső szétválasztása és elhelyezése mindössze 3 másodpercig képes befejezni a felfújható és a kisülő gázokat, továbbá nem kell osztani a tengely oldalának bármely részét, amely lezárhatja a papírcső elzáródását. /> 2: A papírcső elhelyezése egyszerű: a művelet, a mozgatható és a rögzített papírcső felfújása és kisütése bármilyen pozíció tengely felületén
3: Nehéz terhelés: az ügyfelek tényleges igényei alapján Meghatározza a tengely átmérőjének méretét és a nagy szilárdságú acél használatát, így növeli a terhelés súlyát.
4: A gazdaságos hatásfok magas: a tengely kialakítása különleges funkció, vastag, vékony, széles, keskeny Különböző papírcsövek mindegyike alkalmazható.
5: A karbantartás egyszerű, a A felhasználási idő hosszú: a felfújható tengely egyetlen rész, az építés minden egyes része rendelkezik a rögzített specifikációval, felcserélhető módon használható karbantartásáért. Műszaki adatok: Számos olyan, például 1 hüvelykes, 1,5 hüvelykes, 2 hüvelykes, 2,5 hüvelykes, 3 hüvelykes, 6 hüvelykes, 8 hüvelykes, 10 hüvelykes, 12 hüvelykes, stb. A differenciálmű tengelye, amely a csúszásgátló gázfelhajtó tengelyként is ismert, a gáztengely, a független csúszásgátló és torziós szerelvény speciális része, amely képes megoldani az anyag minden egyes tekercsét a leeresztés által okozott vastagság és feszültség következtében Jelenség, hatékonyan javíthatja a termékminőséget és az ergonómiát.
A csúszáskülönbség-gáztalanító szerkezet szerkezeti jellemzői és elve: A csúszásgátló gázfelhúzó tengely főként tüskével, légzsákkal, csúszásgátlóval és egyéb alkatrészekkel rendelkezik. A levegő a léggömb belső terjeszkedéséhez elősegíti az egyes torziós csoportok kifelé történő terjeszkedését, és a beállított gáznyomás és a csúszó nyomatékértékek mindegyik torziós csoportjának megfelelően könnyen vezérelhető minden egyes anyaggörgő a gép feszességének beállításánál. > A csúszásgátló gázt felemelő tengely elsősorban csúcsminőségű és gyors sebességű szalagberendezésekhez használható.
Slip típusú gázfelhúzó tengely műszaki paraméterei: csúszásgátló gázfelhajtó testrész küls átmér je 75 mm, A 78 mm-es külső átmérő, 76 mm-es papírcsőhöz alkalmas.

Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat