Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

Az acéltekercs vágógép fejlesztése és rövid bevezetése

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Nov 18, 2017

Az acéltekercs-vágógép típusa egyre inkább bőséges. Ugyanakkor az osztályozási módszere is eltérő. A munkavégzés módja szerint elsősorban egyenes véső-hasítóra, extrúziós vágásra és kerek vágóélekre osztható.

Jelenleg az extrudálás vágási módja nem gyakori. A technológia kifejlesztésével az acéltekercselő gép fokozatosan az egymotoros vezérléstől a kettős motorig, három motorfejlesztésig. A jövőbeli futási folyamat során a berendezés gyorsabb és gyorsabb lesz, stabilabbá és hatékonyabbá válik.

Az acéltekercs-hasítógép használatakor a termelést a speciális üzemeltetési követelményeknek megfelelően is meg kell valósítanunk. A berendezés felnyitása előtt először figyelni kell a vizsgálatot, különös tekintettel annak ellenőrzésére, hogy a fő hidraulikus meghajtó rendszer olajszintje és nyomásmérője megfelelő-e és stabil-e, valamint ügyeljen arra, hogy a légnyomás stabil. Ezután a berendezés elindítható a gyártáshoz.

Meg kell jegyeznünk, hogy az acéltekercs-hasítógép használata során a kívánt termelési hatás eléréséhez szükség van a tényleges igények kombinálására a különféle szabályozási paraméterek beállításához. Például a vágási elrendezés anyagtípusának, vastagságának, hosszának és szélességének megfelelően a vágási menü be van állítva.

A személyzetnek meg kell határoznia a megfelelő gördülési hosszot és szélességet a gyártási követelményeknek megfelelően. Végül a megfelelő gördülőállomást az acéltekercs-hasítógép számára kell kiválasztani. Állítsa be a megfelelő részeket, szerelje be az acéltekercsek megfelelő műszaki előírásait, és hajtsa végre a vágási műveleteket.


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat