Haza > Kiállítás > Tartalom
Termék kategória

A fő összetétel és alkalmazás előnyei a CNC vágási hossza line

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Dec 02, 2017

A CNC vágóhosszúság egyfajta szerszámgép. Ez nem csak biztonságos és megbízható, hanem könnyen kezelhető, ezért a felhasználók többsége kedvelt. Elemezve összetételéből, elsősorban a testet, a számítógépes egycsatornát, a táplálási táblát és így tovább. A CNC vágóhossz gépsorának CNC gombja van, a felső és az alsó adagoló görgő a gép testére van felszerelve.

Ezenkívül a CNC vágási hossza belsejében, amely etető léptető motorral is rendelkezik. Ez a rész elsősorban a görgős átvitelhez kapcsolódik. A test oldala vágószerkezettel van ellátva, a felső vágó a vágókeretre van szerelve, főleg a nyírási lépcsős motor hajtja, és felfelé és lefelé mozgatható a vágókeretrel. Ezenkívül a karosszériát egy kisebb vágóval is felszerelik.

A többi hasonló berendezéssel összehasonlítva a CNC vágóhosszú vonal számos szempontból nyilvánvaló javulást mutat. Például, amikor a felső vágót a léptetőmotor hajtja, a felső vágó pozicionálási pontossága javítható, és a léptetőmotor indítónyomatéka nagy, a nyírógép nyírósebessége és mélysége szabadon beállítható .

Ugyanakkor jelentősen javult az egész rendszer ellenőrzése is. Ez azért van így, mert a CNC vágóhosszúsága a számítógép egycsöves vezérlési pontosságában magas, ami biztosítja a berendezés stabil és megbízható működését. Ezért a gyakorlatban a termék elkerülhetetlenül előidézi az elektronika és az elektromos ipar vágószalagjának és vágótömlőjének pozitív hatásait.

A felhasználók számára a CNC vágási hosszvonal nemcsak stabil és megbízható teljesítményt nyújt, hanem nagyban leegyszerűsíti az üzemeltetési folyamatot, növeli a termelési hatékonyságot, egyszerűbbé teszi a működést és a karbantartást.

Összefoglalva, a CNC vágási hosszúságú vonal alkalmazása nemcsak a gyártók számára segíthet a termelési hatékonyság növelésében, hanem a termékek minőségének biztosításában is, a termelési költségek csökkentése mellett. Ily módon a vállalkozások piaci versenyképessége jelentősen javítható.

http://www.pxslitter.com/


Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat