Haza > Hírek > Tartalom
Termék kategória

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: May 24, 2017

A külföldi célpiaci befektetésekhez egy nagyszámítógépes gyártási bázis létrehozásához szükséges az összeszerelés és gyártás lokalizációja. Világos ipari stratégiai pozícionálás, felgyorsítja a vállalati erőforrás-integráció, művelni világszínvonalú kínai gépipar vállalkozások, művelni és támogatni a kínai gépipar erős vállalkozások, hogy dolgozzon egy világszínvonalú kínai gépipar vállalkozások a fő céljai Kína kaiping gép fejlesztése. A hagyományos Kaiping gépnek nincs abszolút előnye a piaci versenyben, felszerelései már nem felelnek meg a legtöbb termelési igénynek. Ha a Kaiping gép további fejlesztést akar, a jelenlegi fejlesztés néhány hiányosságát meg kell változtatnia.
Az elmúlt években a gazdasági válság a különböző országokban általánosan visszaesett az iparágban, és kormányunk meghozta a megfelelő intézkedéseket Hogy ösztönözze a hazai ipari fellendülés, beleértve a Kaiping gép és más iparágak is aktívan keresett ellenintézkedéseket, kaiping gépi penge a visszaesés ipar számára, mint egy lehetőséget az ipar fejlesztésére nézni, továbbra is felettébb a technikai frissítés a termékek , A technológiára és a technológiara támaszkodva piaci kezdeményezéshez.
A piacon sok Kaiping gép használja a régi ellenőrzési rendszert a működésben, ez messze az ipar jelenlegi gyors fejlődésétől, meg kell változtatnunk a Kaiping A gépet a régi arcba, a fejlett vezérlőrendszerek használatát, például a fejlett elektromos érzékelőket. Mivel a régi Kaiping gép vezérlő rendszere a tekercselő él működéséhez és az anyag vezérléséhez egy bizonyos késéssel megy végbe, befolyásolja a feldolgozás hatékonyságát befolyásoló berendezések feldolgozását és gyártását.

Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat