Haza > Hírek > Tartalom
Termék kategória

A nagysebességű acél tekercs vágóvonalának alapvető ismerete

Wuxi Puxin Gépgyár | Updated: Nov 14, 2017

A nagysebességű acéltekercs vágóvonalának folyamata során egyfelől figyelmet kell fordítani a sebességének szabályozására. Másrészt meg kell győződnie arról, hogy munkakörnyéke jó. Normális körülmények között a nagysebességű acéltekercs vágóvonalat olyan helyre kell felszerelni, ahol a hőmérséklet megfelelő, száraz, jól szellőztetett, könnyű és kényelmes működést biztosít.

 

Általában véve a nagysebességű acél tekercs vágóvonalának intelligenciája főleg két szempontból tükröződik. Először is, a gyártási folyamat egyre intelligensebbé válik. Másodszor, a művelet egyre intelligensebb. A gyártási folyamat során a gyártósort elsősorban a teljes hengerelt acélhoz használják rögzített hosszúságú vágáshoz és feldolgozáshoz. Ebben a folyamatban a rögzített hosszúságú vágásszabályozót alkalmazzák.

 

A vezérlés egy másik formája az, hogy amikor a nagysebességű acéltekercs vágóhossza vágási hossza eléri a beállított hosszt, akkor továbbra is normál működésben van, vágva és feldolgozva dinamikusan az anyagmozgás során.

Meg kell jegyezni, hogy a nagy sebességű acéltekercs vágóvonal vágási minőségének megítélésére szolgáló gyártási folyamat során a legfontosabb index a vágási pontosság.

 

A fentiek főként a nagysebességű acéltekercs-vágó vonalra vonatkozó alapismeretek bevezetésére irányulnak. A gyakorlati munka során a berendezés nagy segítséget nyújtott a munkánknak, nem csak a munka hatékonyságának javítása, hanem a munkaerő erőteljes csökkentése is.

Termékek
Slitting sorozat
Szintezési sorozat
Lapos acélsor
tekercs feltöltés
Lépjen kapcsolatba velünk
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Hozzáadás: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kína
E-mail: wxpx0510@163.com
Vizsgálat